alta löydät
Palvelumme

TAVARANKÄSITTELY- JA
TERMINAALIPALVELUT

Sisälogistiikka

TOIMITUSKETJUPALVELUT

aallot.jpg

TAVARANKÄSITTELY- JA
TERMINAALIPALVELUT

Hyvien kulkuyhteyksien ääressä, Rauman sataman välittömässä läheisyydessä sijaitseva tavarankäsittely- ja varastointikeskuksemme tarjoaa vienti- ja tuontiyrityksille monipuolisia palveluita.  Palvelut sisältävät mm. tavaran vastaanoton, varastonhallinnan ja lähetyksen. Lastaamme ja puramme mm. kontteja, trailereita ja projektilasteja. Tarvittaessa järjestämme myös  tuonti‐ ja vientikuljetukset sekä kotimaan jakelukuljetukset.

 

Sisälogistiikka

Sisälogistiikkapalvelumme voi sisältää mm. yrityksesi varasto-, henkilöstö- ja teknologiapalvelut. Palvelumuotoilun tavoitteena voi olla mm. työprosessien sujuvuuden parantaminen ja / tai henkilöstömäärän joustot kausivaihteluiden aikana. 

 
varastopalvelut.jpg

VARASTOPALVELUT

Varastopalvelumme sisältää vastaanotto-, pakkaamo-, säkitys-, lähettämö- ja lastauspalvelut tarpeesi mukaan. Palvelu tuotetaan yrityksesi tiloissa ja muotoilemme palvelun sinun tarpeitasi parhaiten vastaavaksi. Kokonaispalvelu voi sisältää mm. henkilöstösi ulkoistamisen, konekaluston ja varastojärjestelmien investoinnit puolestasi.

tyomies.png

HENKILÖSTÖPALVELUT

Tuotamme yrityksille logistiikan henkilöstöhankintaan ja tukitoimintoihin liittyviä monipuolisia palveluratkaisuja. Henkilöstöpalvelumme auttaa yritystäsi, mikäli haluat ulkoistaa henkilöstösi tai tarvitset henkilökunnan määrän joustoja sopeutumaan kausivaihteluihin. Euroports Logistics Oy:n logistiikan ammattilainen on työsopimussuhteessa kanssamme. Me huolehdimme puolestasi lakisääteisistä työnantajavelvoitteista, vaatetuksesta ja varustuksesta.

teknologia.jpg

TEKNOLOGIAPALVELUT

Teknologiapalvelumme sisältää logistiseen toimintaympäristöösi liittyvien automaatio- ja teknologiaratkaisujen suunnittelun ja toimitukset. Investoimme puolestasi ja toimintaympäristösi muuttuessa, toteutamme myös siihen liittyvät muutokset sopimuskauden puitteissa. Tämä vapauttaa pääomasi muuhun käyttöön. Toimimme yhteistyössä johtavien teknologiayritysten kanssa.


TOIMITUSKETJUPALVELUT

Päämääräämme on poistaa turhat rajat asiakkaidemme logistiikkapalveluista ja integroida ne yhdeksi joustavaksi ja kustannustehokkaaksi kokonaisuudeksi. Muotoilemme yrityksesi tarpeita vastaavan yksilöllisen palvelukokonaisuuden.

animation.gif
kuljetus-1.jpg

KULJETUSPALVELUT

Autamme sinua monipuolisesti yrityksesi yksilöllisissä kuljetuspalvelutarpeissa. Liity mukaan asiakkaaksemme niin nautit kansainvälisen konsernimme verkostosta, on yrityksesi sitten vienti- tai tuontiyritys. Palvelemme 26 satamaterminaalissa Euroopassa ja Aasiassa sekä 16 huolintayksikössämme globaalisti. Toimimme hyvässä yhteistyössä merkittävimpien varustamoiden, kuljetusliikkeiden, lentorahti- ja rautatieyhtiöiden kanssa. Kuljetuspalvelumme kattaa koko toimitusketjun yrityksestäsi tarvittaessa Door-kuljetuksiin asti.

huolinta.jpg

HUOLINTA

Huolintapalveluamme hoitaa Euroports Finland Oy:n huolintaosastot Raumalla ja Pietarsaaressa. Laivojen vienti- ja tuontilastien tiedot kulkevat aina huolinnan kautta. Huolintaosasto vastaa saapuvan ja lähtevän tiedon käsittelystä ja hallinnasta. Huolinta vastaanottaa asiakkailta tulevat tiedot, käsittelyohjeet ja niiden muutokset, jotka välitetään tuotanto-osastolle. Tuotannonohjauksen merkitys on tärkeässä roolissa, jotta asiakkaan logistinen prosessi etenee sujuvasti. Lastinkäsittelyn jälkeen laaditaan tarvittavat asiapaperit ja työ raportoidaan asiakkaalle. Jokaisella asiakkaalla on oma nimetty yhdyshenkilö, joka vastaa palvelun sujuvuudesta ja palvelukokemuksesta.

nosturi.jpg

SATAMAOPERAATIOT

Euroports Finland Oy hoitaa kaikki satamaoperoinnissa tarvittavat palvelut Raumalla ja Pietarsaaressa: lastinkäsittelyn, varastoinnin, varustamopalvelut, kansainväliset kuljetukset ja tullivarastopalvelut.

Suoritamme konttien, trailereiden, kappaletavaran, bulkkitavaran ja erilaisen kone- ja projektitavaran lastinkäsittelyyn ja huolintaan liittyvät toimenpiteet.

Varustamopalveluita saat meiltä ympäri vuorokauden, sillä laivanselvittäjämme ovat tavoitettavissa 24/7. Edustamme yli 40:ää eri varustamoa ja selvityksessämme on vuosittain yli 1 000 alusta.

Normaalin kappaletavara- ja suuryksikkövarastoinnin lisäksi tarjoamme nykyaikaiset varastot luokiteltujen (IMDG) tavararyhmien varastointiin sekä tulliterminaali- ja tulli-varastopalvelut.